Tjedni sažetak

Slika PU_BP/IMG_1496-služ.vozilo.jpg

Na području Policijske uprave brodsko-posavske u vremenu od 14. do 21. studenoga, evidentirano je ukupno 48 kaznenih djela od kojih su najbrojnija protiv imovine (31), 7 kaznenih djela protiv  

Foto: PU brodsko-posavska

Na području Policijske uprave brodsko-posavske u vremenu  od  14. do 21. studenoga,  evidentirano je ukupno 48 kaznenih djela od kojih su najbrojnija protiv imovine (31), 7 kaznenih djela  protiv života i tijela, 5 kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina,  2 kaznena djela protiv pravosuđa, 1 kazneno djelo protiv opće sigurnosti ljudi i imovine i sigurnosti prometa i 1 kazneno djelo protiv javnog reda. U oblasti prometa se dogodilo 27 prometnih nesreća, od kojih 9 s ozlijeđenim osobama i 18 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama 8 osoba je lakše ozlijeđeno, dok je 1 osoba zadobila teške tjelesne ozljede.  Evidentirano je 10 prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 10 iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. U vezi kršenja čl. 95 Obiteljskog zakona, policija je izvan obiteljskog doma iza 23 sata, zatekla dvije osobe mlađe od 16 godina bez pratnje roditelja ili osobe u koju roditelji imaju povjerenje. Na graničnim prijelazima policijske uprave državnu granicu je prešlo ukupno 210 940 putnika i 76 127 vozila.               

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenu od 14. do 21. studenoga,  zabilježeno je 8 kaznenih djela, od kojih 4 protiv imovine, 2 protiv života i tijela i 2 protiv slobode i prava čovjeka i građanina. U oblasti prometa dogodile su se 3 prometne nesreće od kojih 1 s ozlijeđenim osobama i 2 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena. Evidentiran je 1 prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te 3 prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prešlo ukupno 82 767 putnika i 30 556 vozila.

Na području Policijske postaje Okučani u vremenu od 14. do 21. studenoga, evidentirana su 4 kaznena djela imovinskog karaktera, 1 prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 1 iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Pogledajte izvješće za prethodni tjedan.



Stranica