Tjedni i vikend sažetak

Slika PU_BP/IMG_1262-policija.jpg

U vremenu od 9. do 16. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 47 kaznenih djela od kojih je većina (38) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 21 prometna

Foto: PU brodsko-posavska

U vremenu od 9. do 16. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 47 kaznenih  djela od kojih je većina (38) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih devet (9) s ozlijeđenim osobama (četiri osobe teško ozlijeđene, sedam osoba lakše ozlijeđeno), te 12 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je pet (5) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te 10 prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 13 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (10) kaznena djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se osam (8) prometnih nesreća, od kojih pet (5) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, pet osoba lakše ozlijeđeno), te tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. Zabilježeno je šest (6) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te jedan (1) slučaj kršenja članka 95 Obiteljskog zakona.

Pogledajte prethodnu tjednu i vikend informaciju.



Stranica