Tjedna i vikend informacija

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

U vremenu od 2. do 9. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirana su 53 kaznena djela od kojih je većina (38) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 25 prometnih nesreća, od kojih osam  

Foto: PU brodsko-posavska

Informacija o stanju sigurnosti prošli vikend:  Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirano je 19 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (14) kaznena djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 13 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, dvije osobe lakše ozlijeđene), te 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je pet (5) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te tri (3) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Pogledajte prethodnu informaciju.

Informacija o stanju sigurnosti prošli tjedan:  U vremenu od 2. do 9. prosinca, na području iz nadležnosti rada policijske uprave, evidentirana su 53 kaznena  djela od kojih je većina (38) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se 25 prometnih nesreća, od kojih osam (8) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena, devet osoba lakše ozlijeđeno), te 17 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je devet (9) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te sedam (7) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Pogledajte ovu informaciju.



Stranica