Testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas od 7. kolovoza

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj i to:

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj i to:

načelnik Policijske postaje Slavonski Brod
načelnik Policijske postaje Nova Gradiška
načelnik Policijske postaje Okučani
načelnik Policijske postaje Vrpolje
načelnik Postaje prometne policije Slavonski Brod
načelnik Postaje granične policije Stara Gradiška
načelnik Postaje granične policije Slavonski Brod

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 7. kolovoza 2012., održati dana 2. listopada 2012. s početkom u 9 sati u velikoj vijećnici Županijskog suda u Slavonskom Brodu, ulica Tome Skalice broj 2.

Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati:

1. BERAKOVIĆ GORAN
2. BUDIMIR MILAN
3. ČULINA NENAD
4. ĐAKOVIĆ IVICA
5. ĐERAJ IVICA
6. GALIĆ FRANJO
7. KAPETANIĆ ZRINKO
8. KARAKAŠ SLAVKO
9. KESER IVAN
10. KOVAČEVIĆ IVICA
11. KOVAČEVIĆ MILJENKO
12. LIOVIĆ VLADIMIR
13. LUKIĆ PERO
14. MARIIĆ TEREZIJA
15. MARJANOVIĆ MARIN
16. MATIĆ MIROSLAV
17. OSTRUN IVICA
18. POPOVIĆ DRAŽEN
19. PULJKO DRAŽEN
20. PUŠELJIĆ MATO
21. RIZVIĆ BEŠLAGA
22. SIMIĆ NEDJELJKO
23. STAŠINA ZORAN
24. STJEPANOVIĆ LUKA
25. ŠLJIVARIĆ DALIJA
26. TURČIĆ ZDRAVKO
27. VALIĆ ANTUN
28. VOLODER MIRA

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem testa s pitanjima i odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom.  

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom. Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci, te rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.

Nakon zaprimanja rezultata testiranja, razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se od 4. do 9. listopada 2012. prema rasporedu kako slijedi:

- 4. listopada 2012. s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radno mjesto načelnika Policijske postaje Slavonski Brod i Postaje granične policije Slavonski Brod;

- 5. listopada 2012. s početkom u 9 sati održat će se razgovor (intervju) s kandidatima za radno mjesto načelnika Policijske postaje Nova Gradiška, Policijske postaje Okučani, Policijske postaje Vrpolje, Postaje prometne policije Slavonski Brod i Postaje granične policije Stara Gradiška.

Točno mjesto i vrijeme razgovora za svakog pojedinog kandidata bit će objavljeno nakon utvrđenih rezultata testiranja. 
 



Stranica