Testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas od 3. rujna

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Komisija za provedbu internog oglasa (u daljnjem tekstu Komisija) za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj i to:

Komisija za provedbu internog oglasa (u daljnjem tekstu Komisija) za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi brodsko-posavskoj i to:


Zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske
Voditelj službe policije u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj
Voditelj službe za granicu u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj
Voditelj službe kriminalističke policije u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj
Voditelj službe zajedničkih i upravnih poslova u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj


izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana 3. rujna 2012., održati dana 18. listopada 2012. s početkom u 9 sati za kandidate koji su se prijavili za slobodno radno mjesto Voditelja službe zajedničkih i upravnih poslova, a u 11 sati za ostala radna mjesta. Testiranje će se provesti u velikoj vijećnici Županijskog suda u Slavonskom Brodu, ulica Tome Skalice broj 2.


Na testiranje se upućuju slijedeći kandidati:


1. BERAKOVIĆ GORAN
2. BUDIMIR MILAN
3. BUTTEL ŽELJKO
4. ĐAKOVIĆ IVICA
5. GALIĆ FRANJO 
6. JANČ BORIS
7. KAPETANIĆ ZRINKO 
8. KOVAČEVIĆ IVICA
9. KRŠIĆ MIJO
10. LOVREK JELENA
11. MARJANOVIĆ MARIN 
12. MAŽAR-BRICO SNJEŽANA
13. OSTRUN IVICA 
14. PETEK DARKO
15. PULJKO DRAŽEN 
16. RIZVIĆ BEŠLAGA
17. STAŠINA ZORAN 
18. STJEPANOVIĆ LUKA
19. TUTIĆ DALIBOR
20. VALIĆ ANTUN
21. VARGAŠEVIĆ MARIJAN
22. VOLODER MIRA 


Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem testa s pitanjima i odgovora kandidata na postavljena pitanja. Kandidati su obvezni po dolasku na testiranje kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom. 


Za kandidate/kinje koji/e ne pristupe testiranju smatrat će se da su povukli/e prijavu na interni oglas i više se neće smatrati kandidatima/kinjama.


Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju za rad, stečeno radno iskustvo u struci i rezultate ostvarene u njihovu dotadašnjem radu.


Nakon zaprimanja rezultata testiranja, razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se od 22. do 24. listopada 2012. prema rasporedu koji će biti objavljen na web stranicama policijske uprave brodsko-posavske.
 

Točno mjesto i vrijeme razgovora za svakog pojedinog kandidata bit će objavljeno nakon utvrđenih rezultata testiranja. 
 



Stranica