Teško ozlijeđena putnica

Teško ozlijeđena putnica u prometnoj nesreći na autocesti kod Sredanaca


Foto: PU brodsko-posavska

Dana  14. studenog, oko 16,35 sati, na autocesti A5, kod Sredanaca, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.
 
Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 28-godišnji vozač, s područja Osječko –baranjske županije, upravljajući teretnim automobilom, nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila, uslijed čega je prednjim dijelom teretnog automobila udario u stražnji dio osobnog automobila, kojim je upravljao 79-godišnji vozač, također s područja Osječko-baranjske županije. Od udara osobni automobil  je u zanošenju i okretanju, prešao preko  prometne trake i prevrnuo se na bočni dio, pri čemu je udario u središnju metalnu odbojnu ogradu.
 
U ovoj prometnoj nesreći, teške tjelesne ozljede, zadobila je 87-godišnja putnica iz osobnog automobila, koja je nakon ukazane liječničke pomoći, zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
 
Poradi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija protiv 28-godišnjeg vozača podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Pisane vijesti