Teško ozlijeđena pješakinja

Slika PU_BP/policija oa šareni.png

Dana 24. veljače 2018. godine u 18,10 sati u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada 29-godišnja vozačica osobnog automobila nije na pješačkom prijelazu propustila 57-godišnju pješakinju, tako da je prednjim dijelom osobnog automobila udarila u pješakinju. Ozlijeđenoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški gdje je zadržana na daljnjem liječenju.  Protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.  

Foto: PU brodsko-posavska

 Dana 24. veljače 2018. godine u 18,10 sati u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada 29-godišnja vozačica osobnog automobila nije na pješačkom prijelazu propustila 57-godišnju pješakinju, tako da je prednjim dijelom osobnog automobila udarila u pješakinju. Ozlijeđenoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće.



Stranica