Teško ozlijeđena 70-godišnja vozačica bicikla

Slika PU_BP/PN - 70 god biciklistica.jpg

Policija je očevidom utvrdila da 63-godišnji vozač teretnog automobila s prikolicom, prilikom pretjecanja 70-godišnje vozačice bicikla, nije držao dovoljan bočni razmak od nje, uslijed čega je prikolicom udario u upravljač bicikla, kojom prilikom je vozačica bicikla izgubila nadzor nad biciklom i s istim pala na lijevi bok, zadobivši pri

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 19. prosinca  oko 15,40 minuta u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policija je očevidom utvrdila da  63-godišnji vozač teretnog automobila s prikolicom, prilikom  pretjecanja 70-godišnje vozačice bicikla, nije držao dovoljan bočni razmak od nje, uslijed čega je prikolicom udario u upravljač bicikla, kojom prilikom je vozačica bicikla izgubila nadzor nad biciklom i s istim pala na lijevi bok, zadobivši pri tome teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć  vozačici bicikla je ukazana u  bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv  vozača teretnog automobila podnose kaznenu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica