Teško ozlijeđen vozač

Slika PU_BP/PN TTO - Vranovci - 18-08-2018.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 18. kolovoza 2018. godine u 08,45 sati na kolniku županijske ceste 4202, u mjestu Vranovci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što 42-godišnji vozač teretnog automobila nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila prometnoj situaciji ispred sebe, uslijed čega je u kočenju i pomicanju vozila u lijevo, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog kojim je upravljao 31-godišnji vozač, a koji je u tom trenutku vršio radnju skretanja u lijevo u smjeru kolnog ulaza.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede  zadobio je 31-godišnji vozač, kojem  je liječnička pomoć je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje je pušten kući.

Protiv 42-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Pisane vijesti