Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

  • Slika /PU_BP/2022/PN2022/PN.1.JPG
  • Slika
  • Slika

Ozlijeđeni 28-godišnjak je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, te su od istoga uzeti uzorci radi analize na prisutnost alkohola.

Foto: PU brodsko-posavska

Na kolniku Sjeverne vezne ceste (1 km i 200 m, 1. dionice, kolnika državne ceste D-514), u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nije koristio zaštitni sigurnosni pojas), zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, udarivši u prometni znak i rasvjetni stup. U daljnjem kretanju je udario u još dva prometna znaka, smjerokazni stupić i drugi rasvjetni stup.
Također je u daljnjem nekontroliranom kretanju automobilom probio metalnu ogradu tvrtke iz Slavonskog Broda sa južne i zapadne strane, zaustavivši se na travnatoj površini raskrižja državne ceste D-514 i D-53.

U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen, prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, te su od istoga uzeti uzorci radi analize na prisutnost alkohola.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i podnošenje odgovarajućih pismena.

Stranica