Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija2.jpg

Vozač osobnog automobila je bio pod utjecajem alkohola (1,27 promila), te protiv istoga policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: Ilustracija

U Gundincima, u 4.20 sati (21. kolovoza), dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene od kojih jedna teško.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine u zavoju, u zanošenju prešao na travnatu površinu, sletjevši u kanal. U daljnjem kretanju automobil je udario u kolni ulaz, hrpu šljunka i betonsku cijev kolnog ulaza, nakon čega se prevrnuo. Pritom su iz automobila ispali vozač i putnik, koji nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom.

U ovoj prometnoj nesreći 25-godišnji putnik je teško ozlijeđen, te zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na liječenju, dok ozljede 19-godišnjeg vozača trenutno nisu okvalificirane.

Također je utvrđeno da je 19-godišnji vozač bio pod utjecajem alkohola (1,27 promila), te protiv istoga policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Stranica