Teško ozlijeđen prilikom slijetanja s autoceste

Slika /PU_BP/Promet/PN2020/b.JPG

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Jučer (1. srpnja), oko 6 sati, na autocesti A3 kod mjesta Rešetari, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.
Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, očevidom su utvrdili da je prometnu nesreću prouzrokovao 35-godišnji državljanin Republike Srbije, koji je upravljao osobnim automobilom, njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka.
Naime, 35-godišnjak nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom sletio na travnatu površinu, udario u zaštitnu žičanu ogradu kojom prilikom je došlo do prevrtanja i zapaljenja vozila. Na mjesto događaja su pristupili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška koji su ugasili požar na vozilu. U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: ilustracija (fotografija nije izravno povezana s tekstom događaja)

Stranica