Teško ozlijeđen biciklista

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Policijski službenici su 25-godišnjaka uhitili, te će istoga uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predati pritvorskom nadzorniku

Foto: ilustracija

U vezi prometne nesreće koja se dogodila u Trnjanima (Prometna nesreća u Trnjanima), a u kojoj je sudjelovao policijski službenik izvan službe, dovršen je očevid.

Utvrđeno je da je dana 19. srpnja, oko 18.40 sati, 25-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 1,73 promila alkohola u organizmu) zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljao 33-godišnjak, a koji se kretao u istom smjeru.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen biciklista kojemu je pružena liječnička pomoć nakon koje je prevezen i zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Nadalje je utvrđeno da 25-godišnjak uz sebe nije ponio vozačku dozvolu.

Policijski službenici su 25-godišnjaka uhitili, te će istoga uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a biti će i disciplinski sankcioniran.
 

Stranica