Teška prometna nesreća

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija3.JPG

Kriminalističko istraživanje je u tijeku nad 35-godišnjim državljaninom Rumunjske

Foto: Ilustracija

NADOPUNA:
 
Po do sada prikupljenim informacijama, obavještavamo vas da je 35-godišnji vozač teretnog vozila (državljanin Rumunjske), prije navedenoga naleta na vozila u koloni, probio rampu na naplatnoj postaji Okučani, gdje je nastavio kretanje do mjesta prometne nesreće.
Nadalje, obavještavamo vas da su na teren izašli i pripadnici civilne zaštite koji prisutnim osobama daju hranu i piće, te obavljaju poslove iz svoje nadležnosti.
 
Očevid policijskih službenika je i dalje u tijeku.
 
_______________________________________________________________________________ 

Obavještavam vas da je u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, danas oko 16.31 sati, zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti D5 od Novog Varoša prema graničnom prijelazu Stara Gradiška, nalet teretnog vozila na više vozila (petnaestak) koji su stajali u koloni. Prema prvim saznanjima ima više ozlijeđenih osoba. Prometovanje navedenom cestom je obustavljeno, te je promet preusmjeren na alternativne pravce, a putnike savjetujemo da svoje prometovanje prema Bosni i Hercegovini nastave na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj.
 
Očevid policijskih službenika je u tijeku te ćemo po završetku dostaviti cjelovitu informaciju.
 

Stranica