Teretnim automobilom udario u stražnji dio drugog

Slika /PU_BP/Promet/PN-A3.T.A.JPG

Tijekom izvlačenja vozača iz teretnog automobila, turskih registracijskih oznaka, promet je na sjevernom kolničkom traku autoceste bio zatvoren od 2,30 do 3,45 sati.

Na sjevernom kolničkom traku autoceste A3, kod Bukovlja, noćas, u 1,20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer je 29-godišnjak upravljajući teretnim automobilom (turskih registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (također turskih registracijskih oznaka) koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 48-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći 29-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Tijekom izvlačenja vozača iz teretnog vozila, promet je na sjevernom kolničkom traku autoceste bio zatvoren od 2,30 do 3,45 sati.

Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: PU brodsko-posavska

Stranica