Stanje sigurnosnih događanja za protekli vikend

Slika PU_BP/auto_policija03.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 31 kazneno djelo od kojih je 31 kazneno djelo iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 24 kaznena djela su imovinska kaznena djela i to četiri kaznena

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 31 kazneno djelo od kojih je 31 kazneno djelo iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 24 kaznena djela su imovinska kaznena djela i to četiri kaznena djela teške krađe, 13 kaznenih djela krađe ( dva kaznena djela krađe i 11 krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti), jedno kazneno djelo nezakonitog ribolova i šest kaznenih djela oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno 14 prometnih nesreća od kojih pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i devet prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama četiri osobe su teže ozlijeđene, a pet osoba su zadobile lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 16 prekršaja i to šest prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, četiri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, dva prekršaja iz Obiteljskog zakona i četiri prekršaja iz drugih zakona. 
 

Pročitajte: Vikend sažetak



Stranica