Stanje sigurnosnih događanja za protekli vikend

Slika PU_BP/policija05.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 16 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 13 kaznenih djela su

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 16 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 13 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to tri kaznena djela teške krađe, devet kaznenih djela krađe ( dvije krađe i sedam krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti) i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća od kojih šest prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su teško ozlijeđene i tri osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 18 prekršaja i to devet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, osam prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona. 
 



Stranica