Slijetanje teretnog automobila s kolnika

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

U ovoj prometnoj nesreći tri osobe u dobi od 36, 28 i 26, koje su se nalazile na stražnjem sjedalu (nevezane sigurnosnim pojasom), lakše su ozlijeđene.

Foto: Ilustracija

U subotu (dana 20. veljače), u 15.25 sati, u blizini Vranovaca, dogodila se prometna nesreća, slijetanja teretnog automobila s kolnika, u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene.

Naime, do prometne nesreće je došlo, jer je 43-godišnjak upravljao teretnim automobilom (kategorija vozila nije upisana u vozačku dozvolu) s priključenom prikolicom (natovarene limene ploče), te je zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, te stanju vozila i tereta, izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju sletio u kanal, gdje se automobil prevrnuo zajedno sa prikolicom.
U ovoj prometnoj nesreći tri osobe u dobi od 36, 28 i 26, koje su se nalazile na stražnjem sjedalu (nevezane sigurnosnim pojasom), lakše su ozlijeđene. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su i zadržani na liječenju.

Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose prekršajni nalog mjerodavnom Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica