Slijetanje s kolnika, putnica teško ozlijeđena

Slika PU_BP/IMG_0776-promet-ZSPC.jpg

U blizini Novog Topolja, jučer (21. rujna), oko 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer je 35-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio s kolnika u kanal, gdje se vozilo

Foto: PU brodsko-posavska

U blizini Novog Topolja, jučer (21. rujna), oko 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo jer je 35-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio s kolnika u kanal, gdje se vozilo zaustavilo udarivši u kosinu kanala. U unutrašnjosti vozila se nalazilo dvoje putnika (35-godišnjakinja i 1-godišnjak u dječjoj sjedalici).

U ovoj prometnoj nesreći 35-godišnjakinja je lakše ozlijeđena. Ukazana joj je liječnička pomoć, te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na liječenju. Policija je oko 21.40 sati iz bolnice obaviještena, da je kod 35-godišnjakinje riječ o teškim tjelesnim ozljedama. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica