Skrivio prometnu nesreću s 2,91 promila alkohola u organizmu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, no vozač je bio pod utjecajem alkohola, te je upravaljao automobilom pod zabranom.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer 24. lipnja, u 16.30 sati, u Slavonskom Brodu, na Sjevernoj veznoj cesti, obavili su očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Pritom su utvrdili, da je 48-godišnjak upravljao osobnim automobilom, s 2,91 promila alkohola u organizmu i pod zabranom, dakle, iako mu je prethodno izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom dok ne dostavi liječničko uvjerenje. Također je utvrđeno, da je spomenuti vozač u jednom trenutku, zbog ne držanja strane kretanja prešao na lijevu prometnu traku udarivši svojim automobilom u bočni dio teretnog automobila, kojim je upravljao 24-godišnjak.

Policijski službenici su alkoholiziranog 48-godišnjaka isključili iz prometa zadržavši ga u policiji na otriježnjenju te protiv njega podnose prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Pisane vijesti