Sigurnosna događanja tijekom vikenda

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 25 kaznena djela od kojih je svih 25 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 24 kaznena djela su imovinska kaznena djela i to tri kaznena djela teške krađe, 14 kaznenih djela krađe (dva kaznena djela krađe i 12 krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti) i sedam kaznenih djela oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama pet osoba je zadobilo lake tjelesne ozlijede.
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno osam prekršaja i to pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona i jedan prekršaj iz Zakona o oružju.
 



Stranica