Sažetak sigurnosnih događanja

Slika PU_BP/Auto-sl-PU-Gupčeva1.jpg

Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 18 kaznenih djela od kojih 16 kaznenih djela općeg kriminaliteta, jedno (1) kazneno djelo organiziranog i jedno (1) kazneno djelo kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 14 kaznenih djela su na štetu imovine i to sedam  

Foto: PU brodsko-posavska

Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 18 kaznenih djela od kojih 16 kaznenih djela općeg kriminaliteta, jedno (1) kazneno djelo organiziranog i jedno (1) kazneno djelo kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta 14 kaznenih djela su na štetu imovine i to sedam (7) kaznenih djela krađe, dva (2) kaznena djela teške krađe, jedno (1) kazneno djelo prijevare i četiri (4) kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

U području prometa dogodilo se šest (6) prometnih nesreća od kojih četiri (4) s materijalnom štetom i dvije (2) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđeno. Evidentirano je pet (5) prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan (1) prekršaj zlouporabe opojnih droga i četiri (4) prekršaja iz ostalih zakona.



Stranica