Sažetak sigurnosnih događaja za vikend

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 18 kaznenih djela od kojih su 17 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih

Foto: Ilustaracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno 18 kaznenih djela od kojih su 17 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz gospodarskog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 10 kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to pet kaznenih djela krađe, četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo utaje.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća od kojih jedna prometna nesreća s poginulom osobom, jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, četiri osobe su teško ozlijeđene i jedna je zadobila lake tjelesne ozlijede šest osoba su zadobile lake tjelesne ozlijede. 
Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno 13 prekršaja i to pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, šest prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona i jedan prekršaj iz Zakona o oružju.
 



Stranica