Sažetak događaja za proteklih 24 sata

Slika PU_BP/auto_policija02.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno sedam kaznenih djela od kojih su svih sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta pet kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno sedam kaznenih djela od kojih su svih sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta pet kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to jedno kaznena djelo teške krađe, dva kaznena djela krađe s malom materijalnom štetom i jedno kazneno djelo razbojništva. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se 11 prometnih nesreća i to jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama tri osobe su lakše ozlijeđene.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su tri prekršaja i to iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
 



Stranica