Sastanak načelnika Policijske uprave brodsko-posavske i veleposlanika Republike Slovenije

  • Slika /PU_BP/2023/Sastanak - načelnik - veleposlanik SLO17.3.2023/sastanak2.jpg
  • Slika

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste

Foto: PU brodsko-posavska

Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa suradnicima (Dragan Babović pomoćnik načelnika Uprave za granicu Ravnateljstva policije, Ivica Kovačević zamjenik načelnika policijske uprave), danas je u prostorije policijske uprave primio Nj.E. g. Gašpera Dovžana izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Slovenije u Zagrebu sa suradnicima (Srečko Jarc policijski časnik za vezu Republike Slovenije pri RH i Dušan Pšeničnik ekonomski savjetnik Republike Slovenije u RH).

Na sastanku se razgovaralo o stanju sigurnosti na području policijske uprave,  kriminalitetu, prometnoj problematici, javnoj sigurnosti i nezakonitim migracijama.

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste.

Stranica