Rješene tri teške krađe i dvije krađe

Slika PU_BP/provalnik drv vrata.png

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje zbog počinjenih kaznenih djela krađe i teške krađe počinjene krajem osmog mjeseca, kojim su za tri teške krađe i dvije krađe osumnjičene četiri osobe.

Za jednu tešku krađu i jednu krađu počinjene na novogradiškom području osumnjičen je 19-godišnjak s područja općine Staro Petrovo Selo. Policija je kod njega pronašla i oduzela motornu pilu koja je ukradena iz gospodarskog objekta jedne obiteljske kuće te će biti vraćena oštećenoj osobi.

Za dvije teške krađe počinjene u Slavonskom Brodu kada je provaljeno u jednu trgovinu i jedan kiosk odakle je otuđen novac iz registar kase i automata za kavu osumnjičene su dvije mlađe muške osobe iz Slavonskog Broda dok za krađu iz jedne parfumerije u Slavonskom Brodu gdje je otuđen jedan parfem i nekoliko pakovanja britvica osumnjičen je 21-godišnjak iz Slavonskog Broda.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu za 19-godišnjaka i dvije mlađe osobe dostaviti posebno izvješće kao nadopune kaznenih prijava za kaznena djela teške krađe dok će za krađu počinjenu na novogradiškom području i krađu iz parfumerije u Slavonskom Brodu oštećenim osobama biti dostavljeni podaci 19- godišnjaka i 21-godišnjaka radi mogućnosti pokretanja privatne tužbe. 



Stranica