Rezultati akcije 24-satnog nadzora brzine

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Tijekom trajanja akcije ukupno su kontrolirana 222 vozila, a utvrđeno je ukupno 175 prekršaja nepropisnih brzina kretanja vozila

Foto: Ilustracija

U petak, 19. travnja provedena je 24-satna akcija nadzora brzine kretanja vozila. Akcija je provedena sukladno planu aktivnosti organizacije ROADPOL.

Na području Policijske uprave brodsko-posavske akcija je provedena na 52 lokacije, a za prijedlog lokacija javilo se 95 građana čije je prijedloge policija uzela u obzir prilikom pripreme ove akcije.

Tijekom trajanja akcije ukupno su kontrolirana 222 vozila, a utvrđeno je ukupno 175 prekršaja nepropisnih brzina kretanja vozila.

Najveća izmjerena brzina u naselju iznosi 122 km/h, a izmjerena je u Gornjoj Vrbi.

Najveća izmjerena brzina izvan naselja iznosi 174 km/h, a izmjerena je na autocesti A3, počinitelj prekršaja je 45-godišnjak koji je upravljao s osobnim automobilom, riječkih registracijskih oznaka.

Policijska uprava brodsko- posavska zahvaljuje svim građanima koji su poslali svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine kretanja vozila i time dali svoj doprinos pripremi ove akcije, koja osim represivnog djelovanja ima za cilj i prevenciju kako smanjenja ove vrste prekršaja tako i drugih prekršaja, prometnih nesreća i općenito povećanju sigurnosti u prometu na cestama.
 

Stranica