Remećenje javnog reda i mira

Slika PU_BP/IMG_1431-pol.vozilo.jpg

U ovom slučaju, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su zbog remećenja javnog reda i mira. Po dolasku na mjesto događaja, policajci su utvrdili, da je alkoholizirani 55-godišnjak, vikao i galamio na zaposlenika ugostiteljskog objekta, jer ga nije uslužio, te je bacao stolice i razbio par čaša. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Foto: PU brodsko-posavska

Na području Općine Sibinj, jučer (8. ožujka), oko 18 sati, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, intervenirali su zbog remećenja javnog reda i mira. Po dolasku na mjesto događaja, policajci su utvrdili, da je alkoholizirani 55-godišnjak, vikao i galamio na zaposlenika ugostiteljskog objekta, jer ga nije uslužio, te je bacao stolice i razbio par čaša. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su alkoholiziranog 55-godišnjaka doveli u policijsku postaju, te je u njegovu organizmu alkotestom očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2.45 promila. Policija protiv njega podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 



Stranica