Prouzrokovao prometnu nesreću s 2,38 promila alkohola u organizmu

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/GRBB_1.jpg

Alkoholizirani 64-godišnjak je zadržan u Postaji prometne policije Slavonski Brod na otriježnjenju, te policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu

Foto: Ilustracija

Dana 21. lipnja, oko 16.30 sati, na autocesti A3, kod Starog Petrovog Sela, dogodila se prometna nesreća nakon koje je vozač napustio mjesto događaja ne razmijenivši sa drugim sudionikom osobne podatke i podatke o vozilima, no ubrzo je pronađen.

Utvrđeno je da se radi o 64-godišnjaku, kojega su policijski službenici alkotestirali te je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,38 promila. Očevidom je utvrđeno, da je 64-godišnjak upravljajući teretnim automobilom zbog ne držanja dovoljnog razmaka prednjim dijelom vozila udario u prikolicu teretnog automobila koji se kretao ispred njega, a kojim je upravljao 46-godišnjak.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Alkoholizirani 64-godišnjak je zadržan u Postaji prometne policije Slavonski Brod na otriježnjenju, te policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica