Prouzrokovao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

U prometnoj nesreći troje vozača je ozlijeđeno, te im je pružena liječnička pomoć, a ozljede nisu okvalificirane.

Foto: Ilustracija

Na raskrižju cesta ŽC 4213 i D 514, na području Općine Gornja Vrba, dana 17. srpnja, u 13.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 38-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 1,88 promila), zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, te gustoći prometa, udario prednjim dijelom vozila u zaustavljeno vozilo ispred, koje je bilo zaustavljeno zbog prometne situacije, a kojim je upravljao 32-godišnjak. Isto vozilo je od udara odbačeno unaprijed, te prednjim dijelom udarilo u vozilo koje je također bilo zaustavljeno zbog prometne situacije, a kojim je upravljala 52-godišnjakinja. U ovoj prometnoj nesreći sve troje vozača je ozlijeđeno. Pružena im je liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brod, dok ozljede istih nisu okvalificirane.

Policijski službenici su alkoholiziranog 38-godišnjaka zadržali na otriježnjenju i protiv njega podnose odgovarajuće prijave mjerodavnom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica