Prošlotjedni nadzori prometa na cestama

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/mup rh - pu bp.png

Najveća nepropisna brzina u naselju iznosila je 111 km/h, a najveća koncentracija alkohola iznosi 2,14 promila

Foto: Ilustracija

Na prometnicama u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, od 3. do 9. srpnja, dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih, šest s ozlijeđenim osobama i 15 s materijalnom štetom.

U prometnim nesrećama ukupno je ozlijeđeno osam osoba, tri su teže, a pet je lakše ozlijeđeno.

U spomenutom razdoblju, policijski službenici su prilikom nadzora prometa kontrolirali 861 vozilo te su utvrdili 451 prometni prekršaj, od čega: 173 prekršaja nepropisnih brzina, 95 prekršaja nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 29 prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način, 31 prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, te su utvrđeni i drugi prometni prekršaji.

Najveća nepropisna brzina u naselju iznosila je 111 km/h, a izmjerena je u četvrtak, 6. srpnja, oko 19:20 sati u Slavonskom Brodu na Sjevernoj veznoj cesti, počinitelj prekršaja je 34-godišnjak, koji je upravljao s osobnim automobilom.

Najveća koncentracija alkohola iznosi 2,14 promila, a očitana je u nedjelju, 9. srpnja oko 21:15 sati, u Slavonskom Brodu, Zagrebačka ulica, u organizmu 64-godišnjaka, koji je upravljao s biciklom.
 

Stranica