Prošlotjedni događaji

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Na području policijske uprave od 15. do 22. travnja, evidentirano je 62 kaznenih djela od kojih je većina (53) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih šest (6) prometnih nesreća s  

Foto: PU brodsko-posavska

Na području policijske uprave od 15. do 22. travnja, evidentirano je 62 kaznenih djela od kojih je većina (53) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodila se 21 prometna nesreća, od kojih šest (6) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (dvije osobe teško ozlijeđene, četiri osobe lakše ozlijeđeno), te 15 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, i sedam (7) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je utvrđeno pet (5) slučajeva kršenja članka 95 Obiteljskog zakona. Na graničnim prijelazima prometovalo je 214879 putnika i 74047 vozila.

Od 15. do 22. travnja, na području Policijske postaje Nova Gradiška, zabilježeno je sedam (7) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodilo se pet (5) prometnih nesreća, od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teško ozlijeđena), četiri (4) prometne nesreće s materijalnom štetom. Bilježi se jedan (1) prekršaj iz Zakona zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška, prešlo je 80486 putnika i 27268 vozila.

Na području Policijske postaje Okučani, od 15. do 22. travnja, evidentirana su dva (2) kaznena djela i jedan slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava.

Pogledajte prethodnu tjednu informaciju.



Stranica