Pronađeno mrtvo tijelo starice

Slika PU_BP/požar-Štivica-strnište.jpg

Jučer u poslijepodnevnim satima je na području Velike Kopanice i u blizini Vrhovine došlo do požara na poljoprivrednim površinama. Na poljoprivrednoj površini u Vrhovini pronađeno je mrtvo tijelo 81-godišnje starice.

Foto: PU brodsko-posavska 

Jučer oko 13 sati u požaru na njivi na području Velike Kopanice, izgorjelo je oko 100 kvadratnih metara neobranog kukuruza (vlasništvo 50-godišnjaka) i oko desetak stabala šljive (vlasništvo 42-godišnjaka). U ovom požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a ugasili su ga pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Kopanica. Policija nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja okolnosti koje su prethodile ovom požaru.

Oko 14 sati u blizini Vrhovine, požar koji se proširio iz susjednog vrta zahvatio je kukuruzište (vlasništvo 66-godišnjaka), gdje je pronađeno mrtvo tijelo starice. Utvrđeno je da se radi o 81-godišnjakinji koja je najvjerojatnije palila suhu travu, a kada se vatra proširila na susjedno kukuruzište vjerojatno pokušala gasiti. Mrtvo tijelo starice je prevezeno na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Pogledajte prethodnu vijest: Požar na gospodarskom objektu i vijest Požar na vozilu.



Stranica