Pronađene ljudske kosti

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka 

Foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Okučani, dana 30. ožujka, zaprimljena je dojava o pronalasku ljudskih kostiju na području Općine Gornji Bogićevci. Policijski službenici su na mjestu događaja potvrdili istinitost dojave.

Naime, prilikom čišćenja zapuštene poljoprivredne površine i šikare, vlasnik čestice je pronašao ostatke ljudskog kostura. Policijski službenici policijske postaje su u suradnji sa policijskim službenicima Službe kriminalističke policije na mjestu događaja obavili očevid te su pronađene kosti pohranjene na Odjel patologije (bolnica Slavonski Brod) s ciljem izuzimanja potrebitih DNA uzoraka radi identifikacije.

Nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje policijskih službenika te slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Stranica