Pronađena marihuana

Slika PU_BP/marinuana-b1.jpg

Policijski službenici Policijske uprave brodsko posavske, dana 1. prosinca, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 19, 20 i 22 zbog sumnje u kazneno djelo iz kriminaliteta droga. Temeljem naloga županijskog suda policijski službenici su pretražili dom i prostorije na području Slavonskog Broda koje koriste osumnjičeni.

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske uprave brodsko posavske, dana 1. prosinca, dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 19, 20 i 22 zbog sumnje u kazneno djelo iz kriminaliteta droga. Temeljem naloga županijskog suda policijski službenici su pretražili dom i prostorije na području Slavonskog Broda koje koriste osumnjičeni. Pritom su od 19-godišnjaka oduzeli 528.3 grama marihuane, od 20-godišnjaka su oduzeli 93.4 grama marihuane, a od 22-godišnjaka su oduzeli 357.5 grama marihuane. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka i protiv 22-godišnjaka podnose kaznene prijave općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, dok protiv 20-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dana 1. prosinca, oko 14.50 minuta, policijski službenici su na školskom igralištu u Novoj Gradiški, zatekli 19-godišnjaka koji je omogućio konzumaciju Jointa 20-godišnjaku. Pritom je oduzet Joint (1 gram mješavine duhana i marihuane). Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.



Stranica