Prometni prekršaji

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose Prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Jučer, 13. kolovoza, oko 20.30 sati, na području općine Rešetari, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška kontrolirali su 17-godišnjeg recidivistu, kako upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. U provedenom žurnom prekršajnom postupku, 17-godišnji prometni prekršitelj kažnjen je kaznom sudskog ukora te posebnom mjerom rada u savjetovalištu za mlade u trajanju od jednog mjeseca.
Istog dana, oko 22.30 sati, brodski policajci su u Slavonskom Brodu zaustavili osobni automobil njemačkih reg. oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,58 promila. Alkoholizirani vozač je doveden u prostorije policijske postaje, gdje je smješten do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Protiv počinitelja prekršaja, policijski službenici podnose Prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Foto: Ilustracija

Stranica