Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/TrnavaPN.JPG

Jučer se na području Policijske uprave brodsko-posavske dogodile dvije prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Jedna prometna nesreća se dogodila, oko 10.35 minuta u Trnavi. Policija je očevidom utvrdila da se 45-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom s kolnog ulaza uključivao u promet, ne propustivši osobni

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 23. rujna, oko 10.35 minuta, u Trnavi se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da se 45-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom s kolnog ulaza uključivao u promet, ne propustivši osobni automobil (Opel Vectra) s prednošću prolaska, pa je 56-godišnji vozač u izbjegavanju udara u teretno vozilo sletio u kanal. Pritom je 66-godišnji putnik iz osobnog automobila teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policija protiv 45-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  

Druga prometna nesreća se dogodila jučer, oko 17.10 minuta, u Rastušju. Naime, 58-godišnjak je upravljajući biciklom u jednom trenutku pao sa bicikla na nogostup, teško se ozlijedivši. Liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su alko testom u organizmu 58-godišnjaka, očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 1,99 promila, protiv kojeg podnose prekršajnu prijavu.



Stranica