Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/GupčevaPN.JPG

Jučer, iza 13 sati, u Slavonskom Brodu, na križanju Cesarčeve i Gupčeve ulice, te u Sibinju, dogodile su se prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđene dvije osobe. U prometnim nesrećam ozlijeđen je motociklist i vozač osobnog automobila. 

Foto: PU brodsko-posavska 

Jučer, oko 13.30 sati, na raskrižju Gupčeve i Cesarčeve ulice u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila, da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je 23-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom Golf, izlazila iz Cesarčeve u Gupčevu ulicu. Pritom nije propustila motocikl kojim je upravljao 30-godišnjak, a koji se kretao Gupčevom i imao je prednost prolaska. Došlo je do udara vozila u motocikl, pada i ozljeđivanja motocikliste, kojemu je ukazana liječnika pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policijski službenici protiv 23-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Oko 13.55 sati, jučer (30. rujna), u Sibinju, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač osobnog automobila. Policija je utvrdila da se prometna nesreća dogodila, jer je 64-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Hyundai, zbog ne držanja strane kretanja, kotačima zahvatio travnatu površinu, sletjevši potom u kanal gdje je vozilom udario u rub mosta kolnog ulaza. U ovoj prometnoj nesreći, vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici će nakon zaprimljenih rezultata analize, mjerodavnima poslati odgovarajuću prijavu.

Pročitajte vijest: Prometna nesreća na autocesti kod Rešetara.



Stranica