"Prometna učilica" - natjecanje iz poznavanja prometnih propisa

Slika /PU_BP/Promet/Prometna učlilica/Prometna učilica1.png

Prometno natjecanje traje od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine

I ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, provest će se natjecanje iz poznavanja prometnih propisa. Ovo je 13. natjecanje za učenike osnovnih škola te 4. natjecanje za učenike srednjih škola.
Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, a nalazi se na Internet adresi: http://ucilica.skole.hr.
Na natjecanju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola na području brodsko-posavske županije i to pojedinačno, a isto tako i za svoj razred i za svoju školu, zajedno s drugim učenicima.
Natjecanje se u cijelosti provodi na stranicama Prometne učilice i dovoljno je da se učenik prijavi svojim korisničkim podacima, potvrdi svoj razred i podatke te ostvari što više bodova.
Natjecanje traje od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine.
Za najbolje osnovne škole, najbolji razred osnovne škole, najbolje učenike i voditelja najboljeg razreda osnovnih škola, kao i za najbolje srednje škole i njihove učenike i voditelje natjecanja predviđene su nagrade. 
Ovim putem pozivamo sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“.



 
 

 

Stranica