Prometna nesreća u Osječkoj ulici

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/PanoPU.jpg

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, lakše su ozlijeđene tri osobe, koje su nakon pružene liječničke pomoći puštene kući.

U Slavonskom Brodu, na kolniku Osječke ulice (unutar podvožnjaka), dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, te su pritom tri osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo jer, 69-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te gustoći prometa, nije na vrijeme uočio vozila ispred, koja su bila zaustavljena zbog prometne situacije. Pritom je došlo do udara prednjeg djela vozila u stražnji dio osobnog automobila ispred (zaustavljen zbog prometne situacije), kojim je upravljao 47-godišnjak. Udareni automobil je odbačen, te udario u stražnji dio osobnog automobila, koji je bio zaustavljen ispred (također zbog prometne situacije), a kojim je upravljao 27-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 47-godišnji vozač i 50-godišnja putnica iz istog automobila, te 52-godišnja putnica iz osobnog automobila kojim je upravljao 69-godišnjak.
Protiv 69-godišnjaka policijski službenici podnose prekršajne prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica