Prometna nesreća u Novoj Gradiški

Slika /PU_BP/2023/PN2023/PN-TTO.NG.3.3.2023.JPG

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški

Foto: PU brodsko-posavska


DOPUNA INFORMACIJE
 
Naime, prometna nesreća se dogodila noćas, u 2.35 sati, a u istoj je teško ozlijeđen 17-godišnjak, dok je 16-godišnji putnik lakše ozlijeđen.
Nadalje, nakon dodatno prikupljenih saznanja i kriminalističkog istraživanja, policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu.
 

PROMETNA NESREĆA U NOVOJ GRADIŠKI

U Novoj Gradiški, na raskrižju Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, Jurja Haulika i Maksimilijana Benkovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je stariji maloljetnik (17) upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, te nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, dolaskom pred raskrižje, zbog neprilagođene brzine u kočenju i zanošenju preko prometnog otoka sletio na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup.
U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te također podnose optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.  

Stranica