Prometna nesreća u Cagama

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Pano PU BP.PNG

Policijski službenici u vezi prometne nesreće podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Foto: Ilustracija

Jučer (5. svibnja), u 15.40 sati, u Cagama se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno dijete.
Policijski službenici su utvrdili da je 38-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom (brzinom koja je za 10 do 20 km/h veća od prometnim pravilom dopuštenih 50 km/h), u kočenju udarila prednjim dijelom u 10-godišnju pješakinju koja je iza stražnjeg dijela zaustavljenog vozila započela neoprezno prelaziti kolnik. U ovoj prometnoj nesreći djevojčica je teško ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, a nakon toga je prevezena na liječenje u bolnicu u Zagreb.
Policijski službenici u vezi prometne nesreće podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Osnovna informacija: 5. svibnja

Danas (5. svibnja), u 15.40 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o naletu osobnog automobila na dijete (rođ. 2013. g.) u mjestu Cage. Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć koja je ozlijeđeno dijete prevezla u bolnicu u Novu Gradišku. Prema trenutnim saznanjima radi se o teškim tjelesnim ozljedama.
Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti prometne nesreće.
 

Stranica