Prometna nesreća s poginulim osobama na autocesti A3

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/mup rh - pu bp.png

Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodio ovaj prometni događaj, o kojem ishodu ćemo vas naknadno izvijestiti

Danas u 15.16 sati, operativno komunikacijski centar PU brodsko-posavske je zaprimio dojavu da je na nadvožnjaku autoceste A3, na izlazu sjeverne kolničke trake kod mjesta Okučani, došlo do sudara teretnog automobila i osobnog automobila nacionalnih oznaka Republike Srbije, kojom prilikom su tri osobe smrtno stradale. U 15.40 sati prometna traka za isključivanje vozila iz smjera istoka na autocesti A3 je privremeno zatvorena za promet, koji se preusmjerava alternativnim prometnim pravcima. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodio ovaj prometni događaj, o kojem ishodu ćemo vas naknadno izvijestiti.

NADOPUNA INFORMACIJE
 
Teretnim automobilom hrvatskih nacionalnih oznaka upravljao je 25-godišnji državljanin Republike Hrvatske, dok su se u osobnom automobilu nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište). 
Na mjesto prometne nesreće izašao je općinski državni odvjetnik, koji će, uz asistenciju policijskih službenika, obaviti očevid.


Stranica