Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_0775-PN-promet.jpg

Dana 30. rujna, oko 20.35 minuta, u Slavonskom Brodu, u Štamparevoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo jer je 31-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 30. rujna, oko 20.35 minuta, u Slavonskom Brodu, u Štamparevoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo jer je 31-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (Opel) pod utjecajem alkohola, zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u Golf kojim je upravljao 52-godišnjak. Od jačine udara Golf je odbačen na parkirani osobni automobil Opel, te potom na nepropisno parkiran osobni automobil Renault. U ovoj prometnoj nesreći 52-godišnjak je teško ozlijeđen, dok je 31-godišnjak lakše ozlijeđen, te je obojici ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Alko testom u organizmu 31-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1.38 promila.

Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, a 55-godišnjaku su naplatili novčanu kaznu zbog prekršaja nepropisnog parkiranja.



Stranica