Prometna nesreća na autocesti A3 s ozlijeđenim osobama

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

U vremenu od 4.50 do 9.15 sati, na mjestu događaja, promet se odvijao usporeno lijevom prometnom trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju

Foto: Ilustracija

Noćas, oko 3.40 sati na autocesti A3, kod Gornje Vrbe dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je je 60-godišnji državljanin Republike Srbije upravljao osobnim automobilom srpskih nacionalnih oznaka od istoka u smjeru zapada.
Iza njega u istom smjeru kretao se osobni automobil hrvatskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazio 41-godišnjak.

Prilikom vožnje 40-godišnjak nije držao potreban razmak krećući se iza vozila kojim je upravljao 60-godišnjak, pri čemu je došlo do udara u stražnji dio automobila i slijetanja oba vozila s kolnika na travnatu površinu.
Izvršenim alko testiranjem utvrđeno je da je 40-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,65 promila.

U vremenu od 4.50 do 9.15 sati, na mjestu događaja, promet se odvijao usporeno lijevom prometnom trakom uz postavljenu prometnu signalizaciju.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni svi sudionici prometne nesreće, te im je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

Od 40-godišnjaka su u bolnici uzeti potrebni uzorci radi analize na prisutnost alkohola i opojnih sredstava, a nakon dobivenih rezultata policija će podnijeti odgovarajuća pismena.
 

Stranica