Prijavljena zbog kršenja Zakona o suzbijanju diskriminacije i remećenja javnog red i mira

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija mračna natpis.jpg

Policijski službenici su 40-godišnjakinju uhitili i zadržali u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva (1,69 promila)

Foto: Ilustracija

Dana 12. travnja, oko ponoći, policijski službenici su uhitili 40-godišnjakinju zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, 40-godišnjakinja je u Slavonskome Brodu u stambenoj zgradi pod utjecajem alkohola (1,69 promila) narušavala javni red i mir vikom i galamom.

Nakon što ju je 26-godišnja stanarka upozorila da prestane s uznemiravanjem, osumnjičena je istu vrijeđala pogrdnim riječima, te ju dovela u ponižavajući položaj na temelju nacionalne pripadnosti, povrijedivši njeno dostojanstvo.

Policijski službenici su 40-godišnjakinju uhitili i zadržali u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te protiv iste podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Stranica