Prijavila prijevaru

Slika PU_BP/novčanice 200 kn.png

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela prijevare, za koje sumnjiče 32-godišnjaka. Policija je utvrdila da je 32-godišnjak (sa karlovačkog područja) putem društvene mreže, dogovorio prodaju mobitela 19-godišnjakinji

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela prijevare, za koje sumnjiče 32-godišnjaka. Policija je utvrdila da je 32-godišnjak (sa karlovačkog područja) putem društvene mreže, dogovorio prodaju mobitela 19-godišnjakinji (sa područja Slavonskog Broda), te dostavu na njenu kućnu adresu. Nakon što je stigla pošiljka 19-godišnjakinja je platila dogovoreni iznos iznad dvije tisuće kuna, no mobitel koji je kupila ne može koristiti, a sa muškarcem koji joj je prodao mobitel više nije mogla kontaktirati.

Policijski službenici protiv 32-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica