Preventivno represivne aktivnosti u prometu

Slika PU_BP/IMG_0692-nadzor nad prometom.jpg

Od 28. rujna do 4. listopada, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, proveli su preventivno represivne aktivnosti u području prometa u cilju postizanja povoljnog stanja sigurnosti, smanjenja broja prometnih nesreća i stradavanja osoba. Pritom je utvrđeno 469 prekršaja u prometu, od čega je 245 prekršaja  

Foto: PU brodsko-posavska

Od 28. rujna do 4. listopada, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, proveli su preventivno represivne aktivnosti u području prometa u cilju postizanja povoljnog stanja sigurnosti, smanjenja broja prometnih nesreća i stradavanja osoba. Pritom je utvrđeno 469 prekršaja u prometu, od čega je 245 prekršaja nepropisnih brzina. Nadalje je utvrđeno 23 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 22 prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa, 14 prekršaja ne poštivanja obveza vozača prema pješacima, te su u manjem broju utvrđeni i drugi prekršaji u prometu kao što je: nepropisno pretjecanje i obilaženje (8), upravljanje vozilom pod zabranom (6), ne korištenje zaštitne kacige (4), neregistrirano vozilo i dr.

Policija nastavlja sa preventivno represivnim aktivnostima te apelira i upozorava sve sudionike u prometu na obveze poštivanja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Preventivno represivne aktivnosti u prometu.



Stranica