Prekršajno prijavljeni zbog posjedovanja droge amfetamin i marihuana

Slika /PU_BP/2022/Droga/Amfetamin.JPG

Policijski službenici protiv četvorice počinitelja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge

Foto: Ilustracija

U nastavku suzbijanja zlouporabe droge (vijest: Brodski policajci od još tri osobe oduzeli drogu marihuanu i amfetamin te stabljiku konoplje), dana 11. kolovoza, oko 22.05 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na izlazu iz Republike Hrvatske, u zajedničkoj suradnji policije i carine kontroliran je osobni automobil i 40-godišnji putnik (državljanin Republike Austrije).
Prilikom pregleda kod istoga je pronađeno i oduzeto 7,24 grama droge amfetamin.

Također na istom graničnom prijelazu, dana 13. kolovoza, oko 20 sati, kod 22-godišnjaka (državljanin Republike Austrije) je pronađeno i oduzeto 2,68 grama droge marihuane. Policijski službenici su 40-godišnjaku i 22-godišnjaku uručili prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Nadalje, dana 11. kolovoza, u 22.10 sati, u Slavonskom Brodu, u Splavarskoj ulici, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom  Vrpolje, kod 25-godišnjaka su pronašli i oduzeli 2,08 grama marihuane i jednu ručno motanu cigaretu (tzv. joint) težine 0,90 grama, dok su istoga dana u 23.45 sati, u Slavonskom Brodu, na Trgu Hrvatskog Proljeća, od 32-godišnjaka oduzeli ručno motanu cigaretu težine 0,51 gram.
Policijski službenici protiv 25-godišnjaka i 32-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Pogledajte vijest: Neovlašteno prodavao drogu

Stranica