PP Okučani - izvješće

Slika PU_BP/auto_policija01.jpg

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 16. do 23. srpnja, evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta i dva (2) kaznena djela kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta osam (8) kaznenih djela  

Foto: lustracija

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška od 16. do 23. srpnja, evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta i dva (2) kaznena djela kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta osam (8) kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to četiri (4) kaznena djela krađe, tri (3) kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani u prošlom tjednu dogodilo se osam (8( prometnih nesreća od kojih jedna (1) s poginulom osobom, tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, jedna osoba teže, a tri osobe su lakše ozlijeđene. 
Tijekom prošlog tjedna na području Policijskih postaja Nova Gradiška i Okučani evidentirano je 10 prekršaja i to pet (5) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet (5) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo 97 340 putnika i 34 504 vozila. 
 

Prošlotjedno izvješće - Policijska postaja Okučani.



Stranica